Våre tjenester

Tjenester

Tjenester

Ivar Gaustad Malerservice

Malertjenester

Ivar Gaustad har lang erfaring innen maleryrket. Vi utfører alt fra innvendig og utvendig maling. Ved kontakt kan vi ta en uforpliktende befaring når det måtte passe for Dem. Alt av maling kan besørges av oss, med mindre annet er ønsket.  Dersom de trenger stillas så kan vi ordne med dette. Vi har kort ventetid.

Utvendig maling
Innvendig maling
Vedlikehold

Skal du investere i utvendig maling til huset ditt, er det greit å vite at malingen holder i mange år og får et fantastisk resultat. Vi i Ivar Gaustad Malerservice AS vet hvordan det gjøres!

 

          

Vi setter oss godt inn i kundens ønsker og behov. En godt utført malejobb med fine, harmonerende farger skaper bedre omgivelser i din bolig og gjør boligen til et hjem. 

 

Å ta vare på fasaden kan gi deg store besparelser i fremtiden. Dårlig vedlikehold er hovedårsaken til unødvendige utgifter på boligen. Kontakt oss, så kan vi gjøre jobben for deg!

Hus som har blitt malt utvendig i grått - Tjenester - Ivar Gaustad Malerservice AS

Nøkkelord; Utvendig, innvendig, maling, vedlikehold, maleryrket, stillas, kort, ventetid, Ivar Gaustad, malerservice, malertjenester, fasade, hus, leilighet, Tertnes, Bergen, Hordaland

Trenger du noen til å gjøre malejobben for deg?

Vi gjør det gjerne!