Våre tjenester

Tjenester

Tjenester

Ivar Gaustad Malerservice

Malertjenester

Ivar Gaustad har lang erfaring innen maleryrket. Vi utfører alt fra innvendig og utvendig maling. Ved kontakt kan vi ta en uforpliktende befaring når det måtte passe for Dem. Alt av maling kan besørges av oss, med mindre annet er ønsket.  Dersom de trenger stillas så kan vi ordne med dette. Vi har kort ventetid.

Utvendig maling
Innvendig maling
Vedlikehold
Marmorisering

Skal du investere i utvendig maling til huset ditt, er det greit å vite at malingen holder i mange år og får et fantastisk resultat. Vi i Ivar Gaustad Malerservice AS vet hvordan det gjøres!

 

          

Vi setter oss godt inn i kundens ønsker og behov. En godt utført malejobb med fine, harmonerende farger skaper bedre omgivelser i din bolig og gjør boligen til et hjem. 

 

Å ta vare på fasaden kan gi deg store besparelser i fremtiden. Dårlig vedlikehold er hovedårsaken til unødvendige utgifter på boligen. Kontakt oss, så kan vi gjøre jobben for deg!

Hus som har blitt malt utvendig i grått - Tjenester - Ivar Gaustad Malerservice AS

Ivar Gaustad Malerservice AS, har ett oppdrag. Oppdraget er å skape vakre hjem som realiserer eierens drømmer og få dem til å smile hver gang de kommer hjem. Som en del av dette oppdraget tilbyr vi en serie malingseffekter som er langt unna de vanlige tilbudene det gjennomsnittlige malerfirmaet leverer.

Tillat oss å introdusere deg for verden av marmor. Denne malingseffekten kan best beskrives som veggkunst, den bruker kunstnerens kunstneriske ferdigheter for å skape en natursteineffekt på veggene dine som kan heve ethvert rom til en annen dimensjon.

Prosessen innebærer å blande farger på overflaten som skal behandles og skape den tredimensjonale basen som er nødvendig for å få veggen til å leve. Denne prosessen kan oppnås ved å bruke hvilken som helst farge du kan forestille deg. Derfor kan den matche alle fargevalg du bestemmer deg for og oppfylle forventningene til enten fargematch eller kontraster mellom eksisterende farger.

Det neste trinnet i prosessen er å bruke fjær for å lage de karakteristiske venene (sprekker og sprekker i naturlige fjellformasjoner) for å gi en illusjon av stein. Det fine med dette systemet er imidlertid at det ikke endrer veggenes struktur på noen måte og kan males over i fremtiden uten negative effekter på de nye fargene. Denne teknikken finner fordel ved å bestemme forskjellene mellom flate farger og kontrastvegger eks. peiser.

For å finne ut hva vi kan gjøre for å få denne fantastiske effekten til ditt hjem, ikke nøl med å kontakte oss for et profesjonelt, uforpliktende tilbud med en vennlig og kunnskapsrik spesialist.

Nøkkelord; Utvendig, innvendig, maling, vedlikehold, maleryrket, stillas, kort, ventetid, Ivar Gaustad, malerservice, malertjenester, fasade, hus, leilighet, Tertnes, Bergen, Hordaland

Trenger du noen til å gjøre malejobben for deg?

Vi gjør det gjerne!